21-03-08

voorstelling Malheur Ultrasport Team; Martine

Adventure race was een tak van sport waar ik 3 maanden geleden niet meer van wist dan wat ik op tv gezien had, namelijk de Eco Challenge.
Tot Wim mij mailde en vroeg of ik interesse had om lid te worden van het Malheur Ultrasport team. Men bleek mij namelijk al te bespioneren via mijn website en dacht dat ik wel aardig in het profiel paste.
Mijn achtergrond is hardlopen, veel en vaak. Ik hou van trails en bergen en kan goed afzien. Ook mountainbike ik graag alhoewel dat er de laatste jaren bij in is geschoten door het lopen. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik het Malheur team terecht ben gekomen. Na een groeptraining mee te hebben gedaan was er wederzijds een goed gevoel.
Afgelopen januari heb ik samen met Wim meegedaan aan mijn eerste Adventure race, de 8e Voshaar - Salomon FOX Raid. Waar we overigens netjes 3de werden.
Na deze race heb ik volmondig ja gezegd en ben ik het team gestapt. Ik wil de uitdaging graag aangaan en mij in ieder geval 2 jaar commiteren en trainen om eventueel mee te doen aan het WK. Maar de uitdaging ligt bij mij al in de races die nu komen.
Na 23 marathons gelopen te hebben was ik mij grenzen al aan het verleggen door aan de Transalpine Run mee te doen in 2007. Maar, zo heb ik al gemerkt, met Adventure racen verleg je veel meer grenzen. Komend jaar ga ik meedoen aan de Transrockies en zullen mijn eerste meerdaagse AR races volgen. Dan zullen we echt zien of ik geschikt ben voor deze tak van sport. Aan het team zal het niet liggen, dat zit wel goed. Het is een leuke groep mensen met een passie voor Adventure Racen waar ik mij volledig in thuis voel. Eens kijken of ik dat na de eerste 3 daagse race in Slovenie nog zeg......

Martine 

21:49 Gepost door Belgium Adventure Race Team in De Teamleden | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

vraag aan de beheerder van deze site Beste beheerder,
Zou je mijn e-mail adres bij de vorige reactie weg willen halen? Niet dat jullie het niet mogen weten, maar omdat het hier zo open en bloot staat, ben ik bang dat het door een spam-robot getraceerd wordt. Ik ging ervan uit dat, zoals op de meeste weblogs, het niet weergegeven zou worden...
groet,
Gert

Gepost door: Gert | 22-03-08

Echt iets voor jou!
Ja, inderdaad, echt iets voor jou! Ga je de Transrockies in Canada of in de USA doen? groet, Gert

Gepost door: Gert | 22-03-08

bij deze gert, en de transrockies is in de usa.Begint in boulder.

Gepost door: martine | 22-03-08

De commentaren zijn gesloten.