06-05-08

Nog 3 dagen...

Zaterdag start de Malheur Raid XL.  Maar voor mij is deze  adventure race al volop bezig : een garage vol materiaal, een eettafel met stapels papieren en kaarten, maar  vooral de steeds korter wordende nachten.  Zelfs met  een Malheur voor het slapen gaan duurt het toch nog minstens een uur voor ik in dromenland ben en 's morgens  begin ik al te piekeren vanaf de eerste fluitende vogels.   Maar waarom eigenlijk ?  Het parcours is driemaal gecontroleerd, alle drukwerk is af, alle medewerkers zijn gebriefd, ik heb Roel die vol gedrevenheid alles mee organiseert, de weersvoorspellingen zijn goed, ik kan terug rekenen op mijn vaste medewerkers die ondertussen de knepen van het vak kennen, we  hebben alle toestemmingen, we  kunnen gebruik maken van 2 schitterende bosgebieden waar we een prachtige technische oriëntatieloop kunnen doen,....en toch lig ik voortdurend te piekeren.   Heb ik niets over  het  hoofd gezien, kan ik de foutjes van voorbije jaren vermijden, is het  parcours afwisselend en uitdagend genoeg of is het misschien te zwaar,... en wat me nog meest wakker  houdt is de tijdsplanning....is de wedstrijd niet te lang of misschiens wel te kort ?  Dit is steeds het meest onvoorspelbare, zelfs na al die jaren ervaring.  Er is niets vervelenders dan te merken dat  de teams veel later toekomen op de wisselpunten dan je  had gepland en je hierdoor misschien bepaalde cp's of zelfs etappes moet schrappen. 
Maar ik heb er  alle vertrouwen en zie echt al uit om het startschot te mogen geven en de deelnemrs 30 of 12 uur te mogen laten afzien vooraleer ik ze terug zie.

08:59 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Malheur Raid XL | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

He Wim, we kunnen ook kijken welk team het netste al jou tijden uit de planning haalt.. dus netjes 30 uur over het parcours doen, scheelt jou weer een hoop stress en slapeloze nachten. Laat het wakker liggen maar aan ons over :-)

Gepost door: Harm | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.