19-06-08

Slovenia... stilte voor de storm

Hallo allemaal,

Groetjes vanuit Slovenie. Er is hier mogelijkheid om te internetten, dus werken we nog snel de blog even bij.

Na een lange maar voorspoedige rit tegen de middag aangekomen in Velenje, het epicentrum van de ARS Slovenia Adventure Race. We waren blijkbaar eerste team... een voorteken? Terwijl het gisteren nog bewolkt en regenachtig was, schijnt vandaag de zon volop, en dat belooft zo te blijven. Het weer is dus alvast OK.

We hebben gisteren ook de kaarten gekregen en de verschillende etappes van de race, en het belooft een prachtige, afwisselende, maar toch vermoedelijk ook loodzware opdracht te worden. We vertrekken vrijdagochtend voor een twee uur durende rit naar Bled, waar we om 10 uur starten met inline skaten, dan zwemmen we naar het kapelletje-op-het-eilandje (google maar eens naar foto´s van Bled), inline skaten terug, en dan een aaneenschakeling van lopen, MTBen en allerhande andere dingetjes. Vrijdag is een "spelletjesdag", met kayakken, klimmen, afdalen, orientatie, speleo aaneengeregen met de MTB en te voet. De eerste nacht beginnen we met de eerste langere trekking, en zaterdag zijn het voornamelijk langere trekking- en mtb-etappes. Zondag nog wat tubing (als half-verzopen otters op een binnenband de rivier afdobberen), en dan in sneltreinvaart (nu ja) naar de finish. Net voor de finish nog een technische looporientatie... ik ben benieuwd hoe dat gaat lukken na 2 dagen zonder slaap. 

Veel afwisseling in elk geval, check de website van ARS Slovenie voor meer details, parcours, verslagen, en race-updates: ars.adventurerace.si.

Het nerveuze inpakken-uitpakken van de rugzakken, materiaalbox,... is achter de rug. Nu alleen nog carbon-loading, en slapen, en dan zijn we klaar voor morgen.

Groetjes allemaal,

Roel en de rest van Malheur Ultrasport team 1 & 2

16:59 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

nieuws uit Slovenië Zonet een berichtje ontvangen van Wim...Alles verloopt goed. Het eerste team (Roel, Nico, Jacqueline en Wim) bevindt zich ergens in het midden en drie uur voor sluitingstijd. Het tweede team (Martine, Ton, Christophe en Francis )volgt op een half uur...
Goed begonnen is half gewonnen. Hopelijk zetten beide teams zo door...
Dit bericht ontving ik vandaag (vrijdag) om 18u25. Ze zijn vertrokken deze morgen om 5uur...

Gepost door: Wim | 20-06-08

De commentaren zijn gesloten.