17-10-08

Rainmates

De herfst heeft zijn intrede gedaan en het is tijd om definitief de zomer sportkleding op te bergen en de winteroutfit tevoorschijn te halen. Uiteraard hoort daar ook regenkleding bij.
Rainmates is gemaakt voor verschillende sporten. Het is een regenbroek die alleen aan de voorkant beschermt tegen regen, wind en afkoeling. Het product is gemaakt van wind- en waterdichte parachutestof en weegt slechts 120 gram. De beenbeschermers zijn aan de achterzijde van het been open, waardoor er geen condensvorming meer optreedt en de kleding droog blijft.
Het is erg makkelijk aan te trekken. Je normale regenbroek moet je altijd over je schoenen trekken of de schoenen uit doen. De Rainmates daarentegen zet je met een snelsluiting en klittenband vast. Ook rol je hem erg makkelijk op zodat je het om je middel kan dragen. Het is zo licht dat je er niets van merkt. Gaat het regenen dan rol je hem uit en heb je een regenbroek. Er zitten onderbenen stukken aan die je er af kan halen.
Een erg makkelijk product waar over nagedacht is. Bovendien voor vele sporten te gebruiken. Want zowel met hardlopen, fietsen en adventure racen te gebruiken. Maar ook tijdens vakantie erg handig.
Ik hem nu 2 keer uitgeprobeerd en ben er erg tevreden over. Zeer makkelijk te bevestigen en erg licht zodat het geen moeite is om het om je middel te dragen als de denkt dat het gaat regenen. Bovendien zit het tijdens het sporten comfortabel. Het houdt je een stuk warmer tijdens de herfstbuien. Het houdt je niet helemaal droog maar wel de delen die het meest aan de wind en regen zijn bloot gesteld.
Online hier te bestellen voor 29.95 Euro.

martine

16:48 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Gear | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.