06-02-09

Team Malheur opnieuw in actie komende weekend...

Het seizoen is begonnen....Nico en Martine strijden dit jaar opnieuw mee voor het gemengde podium tijdens de Fox Raid in Gelderland (NL).  De Fox Raid is een 8 uren adventure race en is de eerste wedstrijd van de WERS 2009.  Het was ook vorig jaar dat Martine tijdens deze wedstrijd voor de eerste keer kennis maakte met adventure racing.   Ondertussen maakt Martine reeds een jaar deel uit van ons team als tweede dame naast Jacqueline.    Jacqueline heeft in 2008 met ons deelgenomen aan o.a.  de WK series in Portugal waar ze onklopbaar was ! In 2009 zal ze deelnemen met Roel,  Nico en mezelf aan het WK 2009.   Martine heeft in 2008 (o.a. Slovenië) eveneens bewijzen dat ze een waardige reserve is om Jacqueline te vervangen in geval van blessures of dergelijke.   Het is een ongelooflijke luxe om zulke twee schitterende dames in ons team te hebben ! 

Ook Nico heeft in 2008 bewezen dat hij uit het juiste hout gesneden is om adventure races tot een goed einde te brengen.  We zien echt al uit om met hem in Portugal te racen.

Naast de WERS wedstrijden,  de Malheur Raid XL en het WK in Portugal wordt de Ultratrail de Mont Blanc hopelijk ook een hoogtepunt in 2008.   Met Roel, Martine, Nico en mezelf hopen we daar een onvergetelijke ervaring op te doen.

Christophe en mezelf zijn vandaag toegekomen in Ischgl voor een 4 daagse tourski, de perfecte combinatie tussen trainen en vakantie.   Ik echter wel op mijn snowboard, maar "toursnowboard" klinkt  niet echt.

En Roel,  die is ook reeds volop aan het trainen en iedere vierkante centimeter kaart rondom Froidchapelle aan het bestuderen om jullie een uitdagend en mooi parcours voor te schotelen tijdens de Malheur Raid XL op 30 en 31 mei.

 malheur_glas En "by the way"...ons sponsorcontract met Malheur is verlengd tot 2011...dus jullie kunnen na de Malheur wedstrijden opnieuw genieten van een heerlijk Malheur biertje !  Schol !

11:45 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.