01-03-09

Trainen als begin van het seizoen

Als je in het donker aankomt in een dorp van niets en je ziet wat mannen, fietsen en skates op een parkeerplek waar je normaal niet zou zijn. Dan weet je dat je goed zit. Dan ben je gearriveerd aan het startpunt van een Malheur Ultrasport training. Vrijdagnacht vertrokken we om 23.30 met de skates. Er volgde een tochtje van 12 km op een voor België mooi fietspad. Hierna een trailrun van 20 km om weer op de plek aan te komen waar we de skates hadden verstopt. Daarna weer retour 12 km op de skates waarna het tijd was voor een heerlijk Malheur biertje. Na een herstelslaapje van 3 uur begon de dag met een loop van 12 km, hierna 20 km kajakken om af te sluiten met 30 km mountainbiken.Dit alles in het mooie gebied van Froidchappele wat uiteraard lekker heuvelachtig is.
Tijdens de nacht en dag hebben we wat videobeelden gemaakt. Het geeft een leuke impressie van wat wij nu uitspoken.


malheur training from martine hofstede on Vimeo

.

18:35 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Training | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Martine, bedankt voor het leuke filmpje. Bij het zien van het filmpje gingen er 2 dingen door mijn hoofd :
- eigenlijk wel altijd weer gezellig om met ons team in de Ardennen wat te trainen. Is altijd weer een motivatie om te blijven trainen
- eigenlijk doen we toch wel een bizarre sport...wie gaat er nu een vrijdagavond door de bossen skaten en sporten tot de zaterdag late namiddag...wie vindt het nu leuk om 2 km op kompas door het struikgewas te lopen terwijl er een paar honderd meter verder een lekkere verharde weg loopt,... maar beetje per beetje begin ik het te aanvaarden...pilletjes bestaan er toch niet tegen en aan het groter succes van de verschillende wedstrijden te zien ben ik de enigste niet.

Gepost door: wim | 02-03-09

@wim, voor jouw als `adhdtje` maar beter ook. Stel je voor als je het niet doet dan worden ze thuis gek :-)
en zeker waar, altijd weer gezellig en inderdaad een bizarre sport maar dat maakt het zo leuk!!

Gepost door: martine | 02-03-09

De commentaren zijn gesloten.