03-04-09

Op naar Raid Vert `09

Raid Vert `09

Ergens is het mis gegaan. Aanvankelijk had ik de Zware trail marathon in Cornwall geschrapt voor komend weekend en nu doe ik en een adventure race en de Rotterdam marathon.
Meestal kan ik duidelijke keuzes maken in het leven maar met 2 leuke dingen waarvan er 1 de schuld is van mijn werkgever kan ik dus geen keuze maken. Dus wordt de keuze beide doen. Verstandig of niet, dat zullen we wel zien.
Samen met Roel doe ik met Malheur Ultrasport mee aan de Raid Vert. Een race die traditioneel gezien erg slecht weer heeft . Het lijkt erop dat met mijn deelname deze traditie wordt doorbroken en het lenteweer gaat worden.
De race begint vrijdagavond om 22 uur in Steinbach/de Belgische Ardennen met een oriëntatie loop. Dit is tot 00.00 uur en dan kunnen we onze slaapzak in tot we om 9 uur met het tweede deel starten.
De site zegt dat dit de disciplines zijn die we moeten gaan volbrengen; ATB-en, orientation, running, archery, bike & run, special tasks. Een totaal van 90 km.
De schone taak aan mij om Roel te overtuigen dat hij wat meer runt en ik wat meer bike. Hij heeft wat last van de enkel waardoor hij misschien minder hard gaat. Maar ja, aan de andere kant, als we eenmaal in de wedstrijd zitten....
Daar komt bij dat er nog een ander team van Malheur is, Nico en Jacqueline strijden in dezelfde klasse. Het kan er nog wel eens fanatieker aan toegaan dan we willen.
De zaterdagavond wordt altijd afgesloten met een feest maar die moet ik dan maar missen om in ieder geval op tijd in bed te liggen in Rotterdam zodat ik redelijk fit aan de start sta van de Rotterdam marathon op zondag.

Martine

16:02 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooie blog!

Gepost door: Krien | 04-04-09

Gefeliciteerd Hoi Roel en Martine,

Van harte met jullie 1e en 2e plek! Erg knap!

Groet,
Mitch

Gepost door: Mitch | 05-04-09

De commentaren zijn gesloten.