04-11-09

Vertrek Portugal

Mijn laatste dag op kantoor vooraleer ik vertrek richting Portugal.  Omringd door bananen, flessen water, fruit salade en een pasta die straks die microgolf ingaat, ben ik al meer met mijn gedachten in Portugal dan op mijn werk...

Morgen staat een dagje rust op het  programma.  Nog wat laatste boodschappen doen, waarschijnlijk nog een half uurtje loslopen met enkele versnellingen, mijn fiets veilig inpakken en dan wat tv kijken vanuit de luie zetel. 

Vrijdagochtend vertrekken we dan  met de vlucht van 08.05 u.  Dit betekent om 06.00 u in de luchthaven, want met onze fietsen en extra bagage raden ze ons aan om op tijd te zijn.  Pas zaterdagavond is er de briefing,  m.a.w. we hebben nog bijna 2 dagen om in Lissabon wat te shoppen,  materiaal in orde te brengen en voor de rest wat rond te lopen als een "kieken zonder  kop".    Bij onze aankomst in Portugal staat er ons een grote bestelwagen op te wachten en een gewone personenwagen.  Hiermee en met 3 assistenten kunnen we alvast niet klagen dat we logistiek niet in orde zijn.  

De eeste teams zijn ondertussen reeds aangekomen in Portugal...helaas zonder  hun bagage die tot gisteren nog ergens in London stond. Aan de start geraken met je oorspronkelijk team en eigen materiaal is al een eerste uitdaging bij advneture races.  Zo heb ik deze week ook al 2 dagen extra nerveus rondgelopen toen bleek dat één van de teamleden plots niet zeker meer was dat hij meekon..  Maar gelukkig voor iedereen vetrekken we  vrijdqg met het oorspronkelijke team.  In het allerslechtste geval hadden we gelukkig al 2 super reserves gevonden.  

Zowel vanuit Portugal als vanuit het thuisland via mijn vrouw, zullen we proberen op onze log jullie op de hoogte te houden van onze avonturen.

 

Wim

 

10:56 Gepost door Belgium Adventure Race Team in XPD Portugal | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

werken Laatste werkdag??? blijkbaar is weblog schrijven ook al een betaalde job ;-)

Veel succes de komende dagen in Portugal.

Gepost door: ToM | 04-11-09

Veel succes!! En dat de wedstrijd vlot mag verlopen!

Gepost door: Christophe | 04-11-09

team complete Met zo'n goede voorbereiding, en zeer sterk team kan er iets moois gebeuren in portugal. Heel veel succes en ik ga jullie volgen!!

Gepost door: ingrid | 04-11-09

De commentaren zijn gesloten.