07-11-09

nieuwsdienst thuisfront ARWC

Hier het eerste bericht van de nieuwsdienst ARWC uit Buggenhout.

Ik heb de eer jullie zo neutraal mogelijk, zo gedetailleerd mogelijk en zo snel mogelijk verslag uit te brengen vanuit Portugal. Wim zal proberen via SMS mij wat op de hoogte te houden van hun evolutie, gevoelens, krachten, ...Ook de assistentieploeg zal geregeld proberen wat informatie door te zenden. Op mijn beurt probeer ik jullie dan zo snel mogelijk alles door te geven.

De proloog:

Deze start morgen om 10uur plaatstelijke tijd (11uur bij ons).  Ze moeten eerst 100 punten zien te verdienen aan de hand van een 12 tal proeven. Deze zijn zowel fysiek als ludiek. Gaande van branding kajak, zwemmen, oriëntatieloop, duiken, klimmen, surfen, skiën, rappel tot plaatselijke volkspelen. Hoe zwaarder hoe meer punten er te verdienen vallen. Als ze alle proeven zouden doen hebben ze 165 punten. Het wordt dus een puzzlewerk. Als ze 100 punten hebben starten ze aan een tocht van 80Km skaten, lopen en MTB.

Morgenavond worden alle ploegen dan verplaatst naar de bergen ( een tweetal uur verder), daar overnachten ze in een sporthal. De Malheurkes denken er wel aan om in de camionnette te slapen ( moet een immens grote zijn) om wat rustiger te liggen.

De uiteindelijk start zal dan maandagmorgen zijn om 8u30.

Weersvoorspellingen: bewolkt 19 graden met af en toe regen...

En nu duimen maar!

 

Muriel

22:52 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zet hem op makheurkes en muriel top dat je ons op de hoogte houdt!

Gepost door: martine | 08-11-09

ik duim alvast mee en wens jullie héél veel succes

Gepost door: Roos | 08-11-09

Wens de ploeg daar veel succes toe en zal ze de komende dagen zeker volgen.

Gepost door: Tony | 08-11-09

De commentaren zijn gesloten.