16-11-09

Mission completed...

_arwc2009_2009_IMG_0896_Wladimir_Togumi

Sinds gisteren toegekomen van het wereldkampioenschap adventure racing.  Uiteraard volgt een uitgebreid verslag één der komende dagen ( niet Roel ?).  Maar in afwachting kunnen wij vol trots melden dat we als 24ste zijn aangekomen.  Ons doel was eindigen, dus met nog 35 teams achter  ons spreekt het voor zich dat we meer dan tevreden zijn.  Alles verliep vlekkeloos (toch volgens de AR normen) : als team groeiden we meer en meer naar elkaar toe naarmate we  verder  in de race kwamen, we  hebben goede tactische beslissingen genomen,  conditioneel zaten we alle vier ook heel goed,  het  parcours was om de vingers van af te lekken (voor zover  er geen mist was...), het support team heeft een schitterende  job gedaan (bedankt voor de dagelijkse  heerlijke smoskes), ... met andere  woorden een droom is  werkelijkheid geworden.  De grootste vijand was de slaap, de laatste nacht was een voortdurende strijd tegen sleepmonsters en recht op de fiets blijven.

De voortdurende  steun van het  thuisfront was ook heel motiverend.  Dus iedereen bedankt voor de berichtjes en het  meeleven.

Maar de grootste dank en meeste respect gaan naar mijn teamgenoten.  Roel heb ik nog nooit zo sterk gezien.  Super genavigeerd maar vooral ijzersterk gefietst. Hij heeft  Jacqueline meer dan de  helft van het mtb parcours achter hem gesleept...En de helft betekent dan meestal de  beklimmingen en vlakke stukken.  Het niveau van Jacqueline was ook verbijsterend sterk.  Zowel tijdens het stappen als fietsen ging ze zonder probleem ons tempo mee en tijdens het skaten moesten wij moeite doen om haar te volgen.  De uitdrukking vechten als een beer  mag  vanaf vandaag vervangen worden door vechten als Jacqueline....een beer kan er gerust een puntje aan zuigen.  Nico heeft ook iedereen verrast.  Ik wist  dat hij sterk stond...maar zo sterk had ik hem niet verwacht.  Zowel mentaal als fysisch.  Ik had zelfs de indruk dat hij naar  het einde toe sterker en sterker werd.  Ook zijn bijdrage naar  de teamsfeer en het navigeren was verrassend...vooral de laaste dag toen ik als een zombie de laatste 100 km mtb doorspartelde.

Mannen bedankt !  En op naar 2011...

Wim

10:02 Gepost door Belgium Adventure Race Team in XPD Portugal | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wow wow wow!! ongelooflijk dikke proficiat aan jullie allen. Jullie mogen terecht apetrots zijn!! Benieuwd naar het volledige verslag!

Gepost door: Ruthje | 16-11-09

Jawadde dadde, ik zie reeds uit naar het uitgebreide verslag.. .

Chapeau

Jan Bosschaert.

Gepost door: Jan Bosschaert | 16-11-09

Geweldig gedaan en heel mooi al je in zo'n wedstrijd met elkaar sterker wordt. En dat je Jacqueline niet eens meer als een vrouw ziet! :-) ik zie uit naar het uitgebreide verslag!

Gepost door: ingrid | 16-11-09

goed gedaan mannen en vrouw!! Ben trots op jullie. Roel schiet eens op met het verslag!!

Gepost door: martine | 19-11-09

De commentaren zijn gesloten.