22-01-10

2010 en Skins Malheur Ultrasport

Het is relatief rustig geweest op onze site. Na het WK heeft iedereen een sport pauze genomen. Ondertussen is die pauze voorbij. Iedereen pakt de training weer voorzichtig op. Martine is weer terug uit Afghanistan en kan zich ook weer bij het team vervoegen.
Wat zijn de plannen voor 2010??
Eigenlijk waren die al vrij duidelijk. Het zou een rustig jaartje worden qua adventure racen. Een aantal teamleden hebben het erg druk met verbouwen, het gezin en nieuwe banen. Het plan was om daarom ons in te schrijven voor de UTMB, de trail/berg wedstrijd aller tijden. 166 km door de bergen van Frankrijk, Italie en Zwitserland.
Dus hebben we ons ingeschreven en afgelopen week was de loting. Er moesten ongeveer 1200 lopers uit doordat het aantal deelnemers veel te hoog was.
Helaas, Wim en Martine zijn uitgeloot. Ontzettend balen want het zou het hoofddoel worden voor 2010.
Maar we zijn nog bezig met een heel klein kansje om er toch tussen te komen. Of dat lukt horen we volgende week. Lukt dat niet dan zullen we waarschijnlijk de TDS als alternatief gaan doen. 106 km met 6600 hoogtemeters. Ook een mooie optie maar het voelt toch als een schrale troost.
Wordt vervolgd.
Martine

12:54 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Trailrunning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.