11-03-10

UTMB here we come!

18 januari schreef ik teleurgesteld dat ik samen met Wim uitgeloot was voor de UTMB (De Ultra Trail De Mont Blanc van 166 km met 9400 hoogte meters). Nico was wel ingeloot.
Maar een paar dagen later was de aanvraag via The North Face NL nog een keer naar Chamonix.
Zij wilden proberen om ons via die weg toch nog aan de start te krijgen. Regelmatig heb ik hun gestalkd gemaild of ze al wat wisten. Het duurde en duurde maar. Gisterenavond toen ik laat thuis kwam las ik de mail en waren daar de verlossende woorden,

Hello Fellow Ultra Runners!

If you are receiving this email then this means that you have requested a place in one of the four races

in the 2010 The North Face Ultra Trail du Mont Blanc. I will shortly submit your details to the race organisers.

En daar staan Wim en ik bij!! Het gaat gebeuren. In 2010 mogen we aan de start staan van de UTMB! Een droom die uitkomt.
Een TNF team van 107 lopers zullen aan de 4 wedstrijden meedoen.
Dat er veel werk voor verricht moet worden is duidelijk. Maar jeetje, wat zijn we er blij mee en wat hebben we er zin in!!
Nu kunnen we een mooi programma gaan maken voor 2010 op weg naar de UTMB. 27 Augustus om 18.30 worden Wim, Nico en ik met 2300 andere lopers weggeschoten voor de 8ste editie van de UTMB.
Josien en Hans, ontzettend bedankt voor julie hulp!!

Martine

23:45 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Trailrunning | Permalink | Commentaren (1) | Tags: utmb |  Facebook |

Commentaren

UTMB! Hallo Wim & Co,
Blij te horen dat jullie er ook bij gaan zijn! Ik zal ook aan de start van de UTMB te vinden zijn. Echt een droom die uitkomt. Ik had in de startlijst van alle Belgen eerst gezien dat jij (Wim) er niet bij was maar nu dus toch. 'k Weet niet of je nog weet wie ik ben, ik deed al eens mee aan een paar van jullie Raids en ben jou dit jaar in de dodentocht ook nog voorbijgelopen, later hoorde ik dat je uit voorzorg opgegeven had.. Ik doe dit jaar niet mee aan de dodentocht juist omdat er 2 weken later zoiets leuks op het programma staat. Ik ben wel een benieuwd naar jullie trainingsprogramma.
groetjes
Koen

Gepost door: Koen Blaes | 28-03-10

De commentaren zijn gesloten.