05-05-10

Raid XL kids & parents

rapid2

De inschrijvingen zijn afgesloten...helaas hebben we teams moeten weigeren gezien we  ons moeten beperken tot 30 teams (slaaplokatie, kayaks, logistiek,...).  De defintieve  inschrijvingslijst vind je hier.

Er zijn 5 categoriën volgens  leeftijd.  Categorie 3, 4 en 5 zijn ouder dan 10 jaar en dienen wat  extra  kilometertjes te lopen, fietsen, skaten of kayakken aan de hand van bonuspunten.  Bij categorie 1 en 2 zullen ze met 7 teams strijden.  De jongste deelnemer is 6 jaar.

De wedstrijd loopt over 2 dagen.  De zaterdag zullen de teams na een oriëntatieloop en wat klauterproeven de Viroin afvaren waarna ze op kaart en kompas hun fietsen zoeken.  Per MTB gaan ze  naar de start van de "small wheels & run" waar de  papa's of mama's mogen lopen terwijl de kids hen proberen los te rijden op hun skates, step of skateboard.  Daarna wacht nog een pittige klim per fiets vooraleer ze de frieten kunnen aanvallen.  De oudsten eten best niet te veel,  want voor hen staat er nog een oriëntatieloopje te wachten (zonder  hun papa of mama...). 

De zondag wordt wat minder zwaar maar technischer : klimmen, boogschieten, touwenparcours, run & bike, speleo,...

Zaterdag gaan we ter plaatse nog wat puntjes op de "i" zetten, dan volgt er nog het  vele drukwerk,...en dan is het aan jullie.

ps: kijk zeker  nog eens op de website www.adventurerace.be voor het laatste nieuws i.v.m. fairplay.

 

11:54 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.