08-05-10

Raid XL nieuws : doorzettertjes gevraagd

Vandaag heb ik het  parcours nog eens afgelopen en -gefietst onder een Ardeense blauwe hemel...en wat  is het  parcours mooi en uitdagend : half-verharde wegen tussen  gele bloemenweides, prachtige  uitzichten,  single tracks door de bossen, enkele  pittige beklimmingen voor de BP's,...m.a.w. een serieuze portie doorzettingsvermogen en een zak vol snoep en andere beloningen zal waarschijnlijk nodig zijn om het  parcours te overwinnen.  Maar ik geloof wel dat het  alle kids zal lukken.  Voor categorie 1 en 2 ( de jongsten) heb ik enkele kilometers laten vallen en voor categorie 4 en 5  zijn er een paar mooie maar pittige BP's bijgekomen.

De camping is al voorzien voor een gezellig kampvuur op zaterdagavond, het stoofvlees en de frietjes zijn al besteld en het recept voor de lasagne  ligt  ook al klaar.  Jullie zijn al vanaf vrijdag avond welkom (mits toeslag van 4 eur / pers - idem voor de andere dagen voor de niet-deelnemers).  Ook  de eventuele niet-deelnemers kunnen meegenieten van de maaltijden (12 eur / maaltijd - 8 eur / ontbijt).  Gelieve ons hiervan wel op voor 16 mei van te verwittigen (zowel voor extra  overnachtingen als maaltijden).  Het saldo kan dan zaterdag betaald worden. 

Om de afvalberg van bekertjes aan de bevoorradingen te vermijden,  voorzien wij per team een beker van hard plastiek die  gans de wedstrijd moet worden bijgehouden.  Hou er  ook rekening mee dat je de "small-wheels"  een 20 tal km's moet meesleuren met  de fiets.  Daarentegen zal de  fiets niet moeten worden meegenomen met de kayak.

Niet verplicht maar zeker aangeraden : een kaarthouder, want bepaalde  kaarten moeten gans het weekend gebruikt worden...dus enige bescherming (regen, kayak,...) is niet oninteressant.  Er is ook een etappe met de  fiets  per roadbook, het lukt zeker zonder kilometerteller  maar  overbodig is het zeker  niet.

Geniet nog van de laatste twee voorbereidingsweken en vergeet ons tegen 16 mei niet te informeren indien u extra overnachtingen of maaltijden wenst.

Tot vrijdag of zaterdag,
Muriel & Wim

20:42 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Beste bloggers,

Deze week staat jullie blog in de kijker op de Skynet Home Page!

Neem ook een kijkje op onze nieuwe Facebook Fan Pagina.

Van harte proficiat & nog veel blog plezier!

Groeten,

Gepost door: Dennis van Skynet Blogs | 11-05-10

Veel succes Hoi Wim,

Ziet er leuk en uitdagend uit.

Veel succes, en hopelijk trekt het weer een beetje bij. 7°C en regen is nu niet meteen ideaal raceweer.

Roel

Gepost door: Roel | 12-05-10

mooi Mooi succes al te zien aan het aantal teams. Wij wachten nog even tot onze zoon oud genoeg is.

Veel plezier dit weekend.

Winfried, Mirjam en Kian (21 maanden)

Gepost door: Winfried Bats | 13-05-10

De commentaren zijn gesloten.