19-05-10

We zijn er klaar voor...

Alle materiaal overal opgepikt (inclusief Malheur...) en geladen, de roadbooks en kaarten afgedrukt, de bekers en de medailles opggeblonken en nog de laatste  kaarsjes onder Sabine Haegedoren haar  poster gebrand.   Met andere woorden we zijn er  klaar voor !  Vrijdag vroege  ochtend vertrek ik richting Ardennen om er de knijpers  uit te hangen, nog enkele punten van de roadbook dubbel checken. 

En dan kunnen de 32 teams zaterdagochtend starten met een leuke proloog, om vervolgens te  kayakken,  lopen, mountainbiken, skaten, klimmen, boogschieten, klauteren, ploeteren,...

Helaas hebben we heel wat teams moeten weigeren omdat 32 het uiterste maximum was voor het  aantal kayaks, logistiek en wat betreft accomodatie.  Maar als het een succes wordt dit jaar beloof ik om volgende jaar voor een grotere  locatie te zien zodat ik geen teams meer  hoef te  weigeren en ik wat meer reclame kan maken.

Maar eerst dit weekend en dan zien we wel...

Voor de deelnemertjes : nog twee dagen lekker rusten, super veel eten en drinken en voor de rest wens ik jullie alvast veel succes.

 

17:54 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

succes! heel veel plezier en succes allemaal!!

Gepost door: martine | 21-05-10

De commentaren zijn gesloten.