26-05-10

De foto's en uitslag...

DSC05869

Hierbij dan een eerste reeks foto's en de uitslag.  Een tweede reeks foto's volgt dit weekend. 

Nogmaals aan iedereen, hartelijk bedankt  voor jullie enthousiasme !  We hebben er in elk geval van genoten.  Het was echt een plezier om zowel de kids als de parents door de  aankomst boog te zien komen.  Er komt in elk geval zeker een vervolg.  Enkel de datum is nog een vraagteken gezien het  Pinksterweekend volgend jaar  pas op 11 en 12 juni valt.  Dus net voor de examens.  Maar anderzijds denk ik  dat het voor ons  doelpubliek (6 tot 14 jaar)   volstaat om de  maandag de  boeken open te slaan.  We geven de voorkeur aan het Pinksterweekend omdat we de maandag dan nog een extra dagje hebben om op te ruimen en de week ervoor een lang weekend hebben om de laatste voorbereidingen te treffen en cp's  uit te hangen.  Laat jullie mening maar weten !

PS : als er  kandidaten (kids,  ouders of beide) zin hebben om een wedstrijdverslagje te schrijven,  dit zou meer dan welkom zijn.  Deze zou zowel op de weblog,  onze website als ook op sleepmonsters.nl (overkoepelende website over AR in België en Nederland).

Muriel & Wim

09:53 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

raid XL kids & parents Hallo Muriel en Wim,

Bedankt voor de fantastische organisatie van een zeer fijn weekend. Vooral verschoten van de kracht(fietsen) en recuperatievermogen van de kinderen. Juni 2011 is voor ons geen probleem (zelfs voorkeur). Wij doen zeker mee : de wegwijzers en tomtomtom maar eerst nog de Davoc orientatie. Metavoc kijkt er al naar uit ;-)
Groetjes,
Karin, Michel, Sebastian en Joachim

Gepost door: michel en karin | 27-05-10

De commentaren zijn gesloten.