02-06-10

RAID XL "kids & parents" 2011

DSC05381


Na alle voor- en nadelen eens tegen over elkaar te zetten in verband met  de late datum waarop het pinksterweekend valt,  hebben we uiteindelijk besloten om de Raid XL traditie-getrouw op het pinksterweekend te behouden.  Namelijk 11 en 12 juni 2011.  Zo hebben zowel de  deelnemers als de organisatie de maandag  als "uitslaapdag".  Wat betreft de examens zijn we van mening dat het voor de  leeftijdscategorie van de wedstrijd niet echt een groot probleem is mits de kids op voorhand of de maandag een extra inspanning leveren.

De lokatie blijft opnieuw de Relais de Verlaine in Treignes, maar  we beloven een  volledig ander  parcours (er bestaat gelukkig meer dan één windstreek) .  Ook hebben we voor dit jaar  het volledige gebouw afgehuurd...inclusief alle docuhes en de gangen waar we zo graag doorliepen...

We zijn helaas wel genoodzaakt om het  inschrijvingsgeld op te trekken tot 150 eur per team gezien we  dit jaar nauwelijks uit de  kosten zijn geraakt.  We hadden ons gebaseerd op de grote Raid XL wat betreft de kosten,  maar domweg over het hoofd  gezien dat er twee warme maaltijden voorzien waren.  Dit was zo een beetje de reden waarom we enkel de kids een T-shirt hebben kunnen aanbieden.

Het  goede nieuws is dat we in 2011 het aantal teams kunnen optrekken tot 50.  Maar ik vrees dat we hiermee nog teams zullen moeten weigeren...daarom wees er  snel bij.  Zie op onze website voor de  inschrijvingscriteria en formaliteiten.

Ook de categoriëen hebben we tot vier beperkt gezien we de leeftijdsgrens hebben opgetrokken tot 7 jaar (basis geboortejaar, maw vanaf het eerste leerjaar i.p.v. 3de kleuterklasje).

Dus hopelijk opnieuw tot volgend jaar !

Muriel & Wim

10:43 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Malheur Raid XL | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.