16-06-10

Nieuwtjes & update'tjes...

Bosmarathon

Zoals eerder al gemeld hebben Nico en ik besloten om te stoppen met de organisatie van de Bosmarathon wegens "veel te druk".  Ook volgend jaar wordt het moeilijk met het WK in Tasmanië enkele weken later. 

Maar enkele gedreven lopers uit Buggenhout en Londerzeel vonden het zo jammer dat  zo'n gezellige  organisatie en zo'n mooi parcours het al na  één jaar voor bekeken zou houden.  Vandaar dat zij zo goed als zeker de organisatie op hun schouders zullen nemen.  Ik hou jullie op de hoogte,  maar  in elk geval, wacht nog om 19 september in jullie agenda  te vervangen door iets anders...

Raid XL

Ondertussen zijn er reeds meer dan 20 teams ingeschreven voor de editie van 2011.  Een lijst met de eerste inschrijvingen volgt volgende week.  Dus wacht niet te lang op jullie plaats te reserveren als je volgend  jaar er zeker wil bij zijn.

De foto's die jullie reeds  konden bekijken via  Flickr waren nogal van slechte kwaliteit.  Ondertussen hebben we ze  op een ander  platform geplaatst en zijn er  nog heel wat nieuwe foto's bijgekomen.

Klik hier voor meer en betere foto's.

Muriel, Wim & Nico

09:49 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.