05-12-10

Het WK adventure racen 2011 gaat echt gebeuren!

Na een aantal spannende dagen omdat er binnen 2 weken al 70 teams online stonden die mee wilden doen met het WK adeventure racen 2011 en wij er niet tussen stonden is het definitieve antwoord daar.
En dat terwijl vanaf 1 december er nog 20 teams zich in zouden mogen schrijven die geen qualificatie punten hebben en de limiet 70 teams is.
WE GAAN MEEDOEN AAN HET WERELDKAMPIOENSCHAP ADVENTURE RACEN 2011 IN TASMANIE!!!!
Hieronder de mail uit Australie!
Congratulations, we have accepted your application to the Adventure Racing World Championships 2011 in Tasmania!. We would love to have your team at the race and think your contributions to the sport of adventure racing and the World Championships worthy of your entry spot.
Thank-you and we look forward to seeing you at the Adventure Racing World Championships 2011,


Onze droom gaat uitkomen!
Zoals verwacht is het animo erg groot. Dat zal met name te maken hebben met de locatie. Voor iedere adventure racer misschien wel een natte droom om 5 dagen non stop te racen in een van de mooiste gebieden van de wereld, Tasmanie!
Er hebben zich wat ik begreep al rond de 60 topteams aangemeld. Daartussen gaan wij, Wim, Nico, Francis en ik ons begeven.
Het gaat het zwaarste trainingsjaar ooit worden.
Maar met zo`n mooi doel voor ogen zien we daar eigenlijk helemaal niet tegen op. Sterker nog, we kijken er naar uit!
Maar ook zijn we druk bezig met sponsoren en materiaal. Het gaat namelijk nogal een organisatie worden qua spullen en geld. Maar de eerste grote sponsering is al binnen!
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. En ik vind het ook best heel spannend.
De grootste fysieke uitdaging in mijn leven.
Mocht je me in 2011 zoeken dan zit ik ofwel in de kajak, op de mtb, ren,klim of skate ik . Vaak vergezeld door 3 jongens die hetzelfde doen.
Martine

13:39 Gepost door Belgium Adventure Race Team in Adventure race | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.